#

Кристали и кристални решетки

Минералите (кристалите) са най - подредената и стабилна форма на материя във Вселената. Те са магическо средство, с помощта на което може да се постигне промяна и хармония. Притежават силата да разширяват съзнанието, да намаляват стреса и да зареждат с лечебни енергии.

Те настройват неуловимите енергии в тялото и карат неразположението да изчезне, намирайки причините в дълбочина. Кристалите работят чрез вибрации, като променят баланса на биомагнитното поле, обграждащо физическото тяло и активират свързващите точки с чакрите. С възстановяването на равновесието в чакрите много от физическите и емоционалните неразположения могат да се облекчат. Могат да запаметяват информация, да се свързват помежду си в кристални решетки и да подобряват състоянието на хора и пространства. 

Пространството, също както хората може да боледува. Потока на енергията може да бъде блокиран заради различни фактори: липсващи части, твърде тесни помещения, твърде много вещи, неподходящо разположение на банята или кухнята, неподходящо разположение на мебели, небалансирано използване на материали и форми

Пространството също както хората, може да бъде лекувано. Кристалите са прекрасен инструмент, с който може да се подобри цялостно енергията в дома. Сложени на правилното място могат да ни помогнат да пречистват енергията в дома ни, да спим по добре, да подобрим цялостно енергията в дома си и да привличаме благосъстояние. 

Какво можем да ви предложим в SPACE AND RITUALS

Индивидуална консултация която включва:

  • кои минерали са подходящи за вас и кореспондират най добре с личното ви био поле. За всеки орган на човешкото тяло има подходящи кристали, чрез използването на които може да се върне баланса във функционирането му;

  • как да ги да ги използвате, в зависимост от нуждите ви или конкретна симптоматика, която проявявате;

  • как да се грижите за тях.

Индивидуални изчисления за подходящите скъпоценни полускъпоценни камъни според личната рожденна дата.

Консултация за изготвяне на индивидуални кристални решетки за терапия на физическото тяло по време на сън

Консултация за изготвяне на кристална решетка за хармонизиране на енергията в дома

В Space and Rituals работим само с естествени минерали от най - високо качество.

Цена на индивидуална консултация - 80 лв.

Цена на индивидуални изчисления на подходящите скъпоценни камъни според личната натална карта - 100 лв.

Цена на Консултация за изготвяне на кристална решетка за хармонизиране на енергията в дома - 80 лв.

Learn more
#
Кристали и кристални  решетки