#

Feng Shui Personal Profiles and Compatibility

Фън шуй е за това, как околната среда оказва влияние върху хората. Когато ползваме това знание оценяваме четири фактора – околна среда, сгради, време и хора. Този семинар е за фактора хора. 

Какво е Лична звезда: Всеки човек има своя лична звезда (число). Личните звезди пряко определят каква е ролята на околната среда в живота ни, ключовите ни личностни и енергийни характеристики. Различните хора са засегнати по различен начин от дадена среда и когато знаем това, то може да бъде използвано, за да подобрим живота си. Личната звезда ни дава сила да се справим с всичко, където и да сме. Тази сила може да има положителни или отрицателни последици, в зависимост от пространството, което обитаваме. Чрез „потапянето“ в правилната енергия можем да изразим и развием най-добрите си страни. По този начин ще привлечем повече възможности и успех в живота си. 

Потенциали:

Личната звезда може да ни покаже кои са силните ни и слаби страни, и как да използваме заложбите си в работата си, и в личните си взаимоотношения. Обратно, ако се намираме под негативното влияние на Личната си звезда, и това носи резултати в живота ни, които не ни харесват, ще видим как може да се справим с това. 

Съвместимост:

В партньорство или взаимоотношенията сме по- съвместими с едини хора, отколкото други. Една от причините за това е Личната ни звезда. Този семинар е за това как хората с различни Лични звезди са съвместими едни с други. 

Участниците в този курс ще научат: 

Коя е личната им звезда и какви потенциали носят. Как им влияе пространството, което обитават и защо са „на една вълна“ с едни хора, а с други не. Как да направят малки и прости промени в пространството и отношенията си с хората, така че да подобрят живота си и да имат по-добри резултати в живота си.

Този семинар е отворен за всички. За участие в него не се изискват предварителни знания или умения. 

Провеждане:

Кога: Курсът е двудневен. Провежда се един път в годината, обикновено събота и неделя  10.00  до 18.00 

За актуални дати следете календара на сайта. Местата са ограничени. 

Къде: офисът на SPACE AND RITUALS, ул. Тулча 46, ет. 3 или онлайн.

Водещ: Росица Георгиева

Цена: 550 лв.

Отстъпки от цената: при ранно записване и плащане на таксата (30 дни преди датата на курса), при записване на втори човек, за семейства, както и при участие в повече от две фън шуй обучения на SPACE AND RITUALS, таксата е 500 лв.

Learn more
#
Feng Shui Personal Profiles and Compatibility